Het ouderportaal

Via het ouderportaal kan u als ouder inloggen op 'Keeo', het nationaal ledenbeheersysteem van FOS Open Scouting. In dit ouderportaal kan u:

• De gegevens van uw kind bekijken/wijzigen en bevestigen

• Inschrijven voor kampen

• Het wekelijks programma bekijken

Momenteel beslissen de eenheden zelf of zij al dan niet gebruik maken van het ouderportaal.

De artikels onder 'Voor ouders en leden' aan de linkerkant leggen alle functionaliteiten kort uit.

Inloggen

Wanneer de eenheid een account voor u als ouder aanmaakt, dan krijgt u een e-mail met instructies om toegang te krijgen.

1. U krijgt een e-mail met een link

2. De link opent het login scherm van Keeo

3. Klik onderaan op 'Account aanmaken'

4. Geef uw naam en e-mailadres in en kies meteen een wachtwoord

5. U wordt ingelogd en u zal een e-mail krijgen waarmee uw registratie bevestigd wordt.

Dit account is voor u persoonlijk en niet voor uw kind. Gebruik dus uw eigen e-mailadres. Per kind kunnen 2 ouders/voogden toegang hebben.

Indien u meerdere kinderen heeft die lid zijn, dan zal u per kind een mail krijgen. Het is niet nodig om meerdere accounts te hebben. Aan 1 login kunnen meerdere kinderen gekoppeld zijn.

Inloggen doet u steeds op https://keeo.fos.be.

English

Parents who don't speak Dutch, can change the language of the Parent Portal. When logged in, go to 'Instellingen - Accountdetails - Sitevoorkeuren'. At the bottom of the page, you can change the language to English.