Wachtwoord vergeten

Om je wachtwoord opnieuw in te stellen, surf je naar https://keeo.fos.be en klik je onder de 'Inloggen' knop op 'Wachtwoord vergeten'.

Vul het e-mailadres van je Keeo-account in. Wanneer je e-mailadres bekend is, en gekoppeld is aan een account zal je een mail ontvangen waarmee je je wachtwoord opnieuw kan instellen.

E-mailadres vergeten? Je zal contact moeten opnemen met het nationaal secretariaat om je verder te helpen.