Eenheidsdashboard

Krijg een basis overzicht van je eenheid

Met het eenheidsdashboard kan je een aantal zaken uitvoeren voor je volledige eenheid:

• Leden zoeken

• Email verzenden

• Alle geplande vergaderingen bekijken

• Aantal leden per sectie bekijken

• Een leeftijdsverdeling bekijken

Werking

Je opent het eenheidsdashboard door links bovenaan het menu te openen waar je normaliter van sectie wisselt. Bovenaan kan je kiezen voor 'Eenheidsdashboard'

Secties selecteren

Vooraleer je info te zien krijgt, moet je selecteren welke secties opgenomen moeten worden in het dashboard. Dit doe je door onder 'Secties selecteren' de secties aan te duiden waarvoor je info wil zien. Je krijgt hier alle secties te zien waar je toegang toe hebt.

Vergeet niet om op 'Opslaan' te klikken!

Leden zoeken

Op het eenheidsdashboard kan je zoeken naar een specifiek lid. Begin in de velden te typen om de verschillende leden te filteren.

Voorbeeld

Je zoekt een lid genaamd 'Frans' maar je weet niet in welke sectie hij zit of wat zijn familienaam is.

1. Geef onder 'Leden zoeken' de naam 'Frans' in

2. Klik op 'Zoeken'

3. Keeo zal alle leden tonen met de naam Frans

4. Het scherm met de persoonlijke details van een lid opent wanneer je op een van de resultaten klikt

Wil je een ledenlijst van leden uit meerdere secties? Gebruik hiervoor 'Rapportage' in de Leiding sectie.

E-mail verzenden

pageE-mailen