Andere functies

E-mails

In het onderdeel 'e-mails' van het ouderportaal kan je als ouder alle e-mails zien die verstuurd werden in de laatste 90 dagen.

Badges

Indien de eenheid aan badgewerking doet en deze bijhoudt in Keeo, dan kan je als ouder dit opvolgen vanuit het Ouderportaal.

Programma

De leiding kan het wekelijks programma bijhouden in Keeo. Als ouder kan u zo ook het wekelijks programma zien in het ouderportaal. Indien de leiding hulp nodig heeft tijdens een vergadering (Bijvoorbeeld bij een zwemactiviteit, rijden naar een locatie,..) dan kan u zich opgeven via het ouderportaal.

Prikbord

Leiding kan algemene info geven aan ouders via het Prikbord. Bij het inloggen kan je als ouder deze info raadplegen.

Toegang

Via het item 'Toegang' in het linkermenu kan u zien wie toegang heeft tot het ouderportaal van uw kind. U kan uw eigen toegang ook verwijderen (bijv. wanneer uw kind meerderjarig wordt en de eigen gegevens dient te beheren).

Instellingen

Links onderaan het zijmenu, vind je als ouder 'Instellingen - Accountdetails'. Daar kan u uw e-mail en/of wachtwoord wijzigen. Ook de veiligheidsvraag voor als je inlogt vanaf een nieuw toestel kan je hier wijzigen.

Verder kan je nog een aantal instellingen wijzigen voor het gebruik van het ouderportaal bij sitevoorkeuren:

• Thema

• Toegankelijkheidsinstellingen

• Sneltoetsen

• Taal