API toegang

De API van Keeo is niet gedocumenteerd en wordt niet ondersteund. Alles wat je doet, doe je dus op eigen risico.

Toegang tot API

Om de API van Keeo te gebruiken, heb je een sleutel nodig. Je kan deze aanvragen door te mailen naar [email protected]

Onder Accountdetails - Externe toegang zal je per sectie zien welke API-sleutels toegang hebben. Je kan hier toegang verlenen/toegang weigeren.

De API gebruiken

Om te weten hoe je bepaalde data kan ophalen, kan je gebruik maken van de Developer Tools in je browser. Weet je niet wat dit is? Dan ben je misschien niet de geschikte persoon om de API te gebruiken ;)