Beveiliging

Extra stappen die je af en toe moet doorlopen vooraleer je kan inloggen.

Veiligheidsvraag

Wanneer je de eerste keer inlogt, zal je een beveiligingsvraag en antwoord moeten kiezen. Bij het inloggen vanop een nieuw toestel zal je deze vraag opnieuw moeten beantwoorden. Om deze vraag niet te hoeven beantwoorden, kan je altijd two-factor authentication instellen.

Two-factor authentication (aangeraden)

Two-factor authentication kan aangezet worden in Instellingen - Accountdetails - Two-Factor Authentication. Wanneer dit ingeschakeld is moet je een PIN ingeven elke keer je inlogt vanop een nieuw apparaat (of om de 30 dagen, dit stel je zelf in). Deze PIN vind je in een 'Authenticator' app die je moet installeren op je smartphone.

We raden sterk aan om two-factor authentication te gebruiken. Het is veiliger en gemakkelijker dan de veiligheidsvraag!