Inloggen kan voor alle gebruikers op https://fos.osm.onlinescoutmanager.com. Naargelang je soort account en rechten kom je terecht in de juiste omgeving. Na lancering wijzigt deze link naar het bekende keeo.fos.be.

Een account wordt voor jou aangemaakt door een persoon die reeds toegang heeft tot Keeo. Hoe je dit doet, lees je in 'Een leider toegang geven'.

Eerste keer inloggen

Wanneer iemand voor jou een account aanmaakt, zal je een mail krijgen met een unieke link. Via deze link kan je je wachtwoord instellen en moet je een beveiligingsvraag kiezen.