Activiteitendatabank

FOS-Wiki op steroïden

Onder Programma - Activiteitendatabank kan je activiteiten, spelen, .. aanmaken en delen.

Je kan privé activiteiten aanmaken of ze beschikbaar maken voor iedereen.

Activiteiten in de databank kan je optioneel koppelen aan badgevereisten. Na het aanmaken van een vergadering kan je daar ook een activiteit koppelen.

Zoeken en filteren

In de linkerzijde kan je zoeken op de naam van een activiteit of filteren op verschillende eigenschappen. Bijvoorbeeld: de duur van een activiteit, activiteiten die je leuk vindt, waar een activiteit het best gedaan wordt,..

Toevoegen

Je kan een activiteit toevoegen aan de databank door rechtsboven de overzichtspagina te klikken op 'Activiteit toevoegen'.