Instellingen

Onder Instellingen kan je voor een aantal onderdelen van Keeo dingen instellen:

• Sectieinstellingen: instellingen voor de volledige sectie

• Instellingen ouderportaal: instellingen voor het ouderportaal (specifiek aan de sectie)

• Accountdetails: instellingen specifiek voor jou

• Data herstel

Sectieinstellingen

• Geef leiders toegang tot de sectie

• Verberg velden van leden in de rasterweergave en/of de details pdf

• Bekijk beschikbare periodes

• Voeg patrouilles toe

• Geef aan wat ingevuld moet worden in de badgegevens wanneer je deze invult d.m.v. de aanwezigheidslijst

Instellingen ouderportaal

Meer info over het ouderportaal:

Instellingen zijn specifiek voor een sectie. Je dient instellingen voor alle secties aparte te wijzigen.

• Wijzig het prikbord (info voor ouders)

• Configureer e-mails die verzonden worden naar ouders

• 'Van' adres en naam

• Verzend kopieën (bijv. naar de tak e-mail)

• Wijzig sjablonen

• Configureer evenementen

• Configureer het programma

• Geef aan welke gegevens ouders kunnen wijzigen

• Laat ouders toe (of niet) om verzonden e-mails in het ouderportaal te bekijken

Accountdetails

• Wijzig je e-mail en/of wachtwoord

• Pas Keeo aan aan je voorkeuren (thema, standaard sortering, snelkoppelingen toetsenbord,...)

• Wijzig je beveilingsinstellingen

• Stel two-factor authentication in (aangeraden)

• Bekijk welke rechten je hebt in de sectie

Data herstel

Je kan evenementen, vergaderingen, leden, flexi-records en facturen herstellen. Dit tot 30 dagen nadat je ze verwijderd hebt. Daarna zijn ze onherroepelijk weg.