SMS
Je kan Keeo gebruiken om SMS berichten te sturen naar je leden. Je moet hier wel credits voor aanschaffen.
Je moet voor elk lid aanduiden welke telefoonnummers sms-berichten krijgen. Je doet dit in het detailscherm van het lid zelf.

Credits

SMS-berichten worden verstuurd door een 3e partij. Daarom kan dit niet kosteloos. Je kan per sectie credits aankopen onder Sectie administratie - Afleverrapporten SMS
Je kan met eender welke kaart betalen die Maestro heeft. Bij het CVV geef je de laatste 3 nummers van je kaartnummer op.

Berichten versturen

Je kan een bericht versturen door een lid (of meerdere) te selecteren en vervolgens op de knop 'SMS versturen' te klikken.
Export as PDF
Copy link