Documenten AV en (A)EL Netwerken

Surf naar https://fosopenscoutingvzw.sharepoint.com en log in met je eenheidsaccount

Je komt op een scherm gelijkaardig aan het scherm hieronder terecht.

Startpagina

Op de startpagina vind je een woordje uitleg, nuttige links en contactpersonen mocht je vragen hebben.

Linkernavigatie

Aan de linkerkant van de pagina vind je de navigatie. Hier kan je navigeren naar:

• Algemene vergadering: alle documenten rond de Algemene Vergadering (uitnodiging, verslag, ..)

• Besluitenlijst: de besluiten die genomen werden op de Algemene Vergadering, Grote Raad,..

• (A)EL-Netwerk: verslagen van de netwerken per provincie. Je hebt enkel toegang tot je eigen provincie.

Documentbibliotheek

Wanneer je doorklikt op een van de links in de navigatie, kom je terecht in een documentenbibliotheek waar alle documenten zich bevinden die je zoekt.

Je kan een document openen door te klikken op de naam van het document.

Kolommen

Naast de naam van het document zijn er nog een aantal kolommen die vasthangen aan een document. Zo is er bij de Algemene Vergadering bijvoorbeeld een kolom 'Kalenderjaar' en 'Datum AV'.

Filteren

Wil je het verslag lezen van een specifieke AV of wil je enkel de uitnodigingen zien? Dan kan je dit doen door te filteren.

Filteren doe je door bovenaan op de naam van de kolom te klikken waarop je wil filteren.

Een voorbeeld

"Ik zou graag alle verslagen van de AV's in 2018 eens nalezen".

1. Je klikt bovenaan op het kopje 'Inhoudstype/Content Type'

2. Je klikt op 'Filteren op/Filter by'

3. Rechts schuift een paneel open waar je 'Verslag' kan aanduiden

4. Je klikt op 'Toepassen/Apply'

5. De lijst zal nu enkel de verslagen tonen

6. Herhaal dit voor de kolom 'Kalenderjaar' om te filteren op een of meerdere kalenderjaren